- Početna
- A4+1
- A4
- A10+2
- A2+1
- A2
- A6+1
- Sobe
- Brela
- Cijene
- Kontakt
 
 
 
APARTMANI i SOBE
 
Ljiljanka Mikić
Šćit 38
HR-21322 Brela
Hrvatska - Croatia

Srdačno dobro došli u kuću "Mikić", Brela!
Naša kuća je smještena u zelenom i mirnom dijelu zvanom Šćit, neposredno iznad plaže, udaljena 70 metara od mora, a 1000 metara od centra mjesta.
Kuća ima vlastito parkiralište i otvorene garaže za automobile smještene pored kuće.
50 metara od kuće je mini market, a u blizini se nalaze sportski tereni za tenis, stolni tenis i mini golf, te pješačka staza kroz park i pored mora, pogodna za biciklističku vožnju.
Kuća "Mikić" raspolaže apartmanima i sobama s doručkom kategorije 3 zvjezdice.

1. Nudimo apartman A4+1 "Studio" u prizemlju kuće (zaseban ulaz) za 4+1 osoba, 2 spavaće sobe sa kupatilom (tuš+WC) + kuhinja sa satelitskom TV i natkrivenom terasom ispred, s lijepim pogledom na more.

2. Apartman A6+1 u potkrovlju kuće, za 6+1 osoba, 2 spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom (tuš, kada) i WC + moderno opremljena kuhinja s dnevnim boravkom u kojem se nalazi satelitska TV + kauč trosjed na razvlačenje, za 2 osobe za spavanje.
Ispred jedne spavaće sobe je lođa, a ispred dnevnog boravka i druge spavaće sobe su veliki balkoni s kojih puca lijep pogled na more.

3. Veliki apartman A10+2 na 2. katu s 5 spavaćih soba, svaka sa svojim kupatilom i WC-om (od toga 4 sobe s velikim balkonima i direktnim pogledom na more) + velika moderno opremljena kuhinja sa satelitskom TV.
Kompletan kat može se koristiti kao veliki apartman za 10 do 12 osoba.

4. Spavanje s doručkom nudimo u sobama na 1. katu, gdje svaka soba također ima svoje vlastito kupatilo (tuš, kadu) i WC, te lijepe balkone i direktan pogled na more, + salu za jelo i otvorenu terasu.

Dragi gosti, dopustite si krasan i nezaboravan odmor u kući kod obitelji Mikić koja govori njemačkim jezikom i koja Vas uvijek s osmijehom dočekuje, poslužuje i ispraća.